söndag 26 januari 2014

Café Pommerans

Jag och tjejen har flyttat till ett slott (en 2:a) på Hisingen från vårt arbetar residens (en 1:a) i Kortedala. Många fördelar kom med denna flytten, kanske framförallt att tjejen får 10 minuter promenad till sitt jobb istället för 1 timme med västtrafik enkel väg och min väg till skolan blev en väg som är enklare och snabbare att cykla än det är att cykla från Kortedala.

En fördel som jag inte riktigt anade att jag skulle få när vi bestämde oss att flytta var dock närheten till Café Pommerans ute i biskopsgården. Nu kan jag också slafsa i mig en pizza utan några egna ansträngningar och jag kan till och med få den hemlevererad. Hade någon sagt till Lilla Christoffer 16 bast när han blev vegan att när han skulle fylla 32 så skulle han få hemleverans av veganpizza till ett skälig pris så hade han trott att en skojjat med honom. I större butiker fanns då en sorts sojamjölk, med tur en god tartex istället för den äckliga naturella, en hockeypuck som kallades för "veganost" trots att det snarare borde saluförts som en brädbit och någon jävla sås från blå band.

iaf, är väl inte fattigmansmat direkt, men beställde mig en familjepizza från Café Pommerans idag. Familjepizza blev det för att förhoppningsvis få pizza över till lunch och frukost imorgon. Kylskåpskallpizza är typ det godaste som finns på den här sina Mellerud Special. Den smakade bra, den kom fram snabbt, den kostade typ som köttpizzorna och jag fick känna mig normal.

Tid: 40 minuter
Portioner: 4-6
Pris: 225:- (runt 50:- per portion)


Pizza: 190:-
Frakt: 30:-
Kortavgift: 5:-

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar